Om oss

Keiserens måtehold forbauser meg, kjære Preben...

Det begynte en kjølig etter vinters dag. En sånn type dag man føler at våren er på vei, men den er ennå en stund unna. Jeg (Joachim), hadde bestilt en Peppes Film Deal med min mor, og vi pakket ivrig ut pizzaen og den medfølgende filmen: "Planet of the apes". Jeg husker det som om det var igår. Faktisk var det ikke mer enn et år siden, da telefonen ringte, fra en herr Arne. Mamma og jeg var midt i filmen, menneskene og apene sloss som ville mutanter. Arne spurte med en stemme som var så overdådig og høflig, at jeg måtte kaste i meg en stor pizza slice og tygge ufølsomt for å skape litt variasjon og useriøsistet i samtalen. Arne spurte så: "Skal vi lage spilleside?".

Vi var unge, og vi var dumme. Med store forhåpninger til det store intet, det store internettet. Det begynte i det små, enkle websider ble framkalt, i en så sprakende fargesammensetning at en advarsel for øynene burde vært skrevet med store bokstaver. Jeg kunne virkelig så altfor lite... At gul og blå, rød og grønn, pluss en masse flash animasjoner all-over og html kode som så ut som om den var blitt mishandlet skulle forandre livet mitt såpass, ante ikke mitt lille sinn. Ett etter ett, dukket flere sider opp. Like ambisiøse som den forrige. Men man kunne se utviklingen. Og nå, på et år, har vi vært gjennom totalt 17 uferdige websider og omtrent 6 lanseringer som aldri fant sted. Den siste ved 1. april, som plutselig ble "aprils narr". Men nå er siden oppe, og det humper og går...

Vi i Stonehead er et team i alle aldre. Fra 13 år, til 17. Og vi ønsker å skape en ny norsk spilleside som inneholder interresante anmeldelser av dagens og morgendagens spill.
For mer info om hver enkelt person, se SH Team.