Profilert anm.:
 Splinter Cell (Xbox - Arne)
 Halo: Combat Evolved (Xbox - Arne)
Anmeldelser for: PC | Xbox | PS2 | GC
Stonehead trenger anmeldere og nyhetsskribenter - 01 May 2003

Stonehead.net trenger flere anmeldere og nyhetsskribenter, for å få et stort utvalg av anmeldelser, og for å få en hyppig og ofte oppdatert side. Alderen din er uvesentlig, vi velger etter norskkunnskaper og skriveferdigheter.
» Les mer

SEGA annonserer nytt spill - 28 Apr 2003

SEGA of America har annonsert at de skal gi ut et nytt spill, eksklusivt til Gamecube. Spilet skal hete "Billy Hatcher and the Giant Egg", og vil være et platform-spill utviklet av det legendariske SONICTEAM.
» Les mer

Velkommen til Stonehead! - 26 Apr 2003

I en tid hvor fotballens sportsånd er på randen til å bli ødelagt, alle skuespillere, musikere og andre forbilder er hekta på kokain og en hver gammel dame beskylder deg for å være en brutal barbar, er det bare en utvei. Hva er vel en bedre løsning enn å sette seg foran TV’en eller PC’en og ta seg en god runde med tvspill/dataspill? Nesten ingenting. Mange har skjønt dette, og de har et navn også: Gamere. Hvis du er en av dem som ikke spiller tvspill/dataspill, er det et navn for deg også: Idiot.
» Les mer

Introduksjon til PC-del - 26 Apr 2003

Velkommen til Stonehead-PC! Her vil du finne anmeldelser for PC, skrevet av Trond, og vår helt ferske anmelder Patrick. Nye anmeldelser står i kø for å bli lastet opp, så gled dere! I tillegg kan PC-gamere som er fan av "eldre" spill, se frem til en svær "mimre" artikkel om et foreløpig hemmelig spill. - Joachim

Halo: Combat Evolved - Xbox - Besøkt: 693
Halo er et fps (first person shooter) spill. Det meste av handlingen foregår på planeten Halo i år 2552. Master Chief heter du, eller, det er rangen din, ditt navn er ukjent. Du er en supersoldat som er trenet fra fødselen og du skal kjempe...
Les Anmeldelsen Her
Splinter Cell Ubi Soft Xbox 667
 
>>[0]splinter cell
>>[0]splinter cell chaos theory
>>[1]Skal kjøpe Xbox-spill... Noe...
>>[3]DRITT!
>>[1]Be back... `når?
>>[13]Microsoft
>>[1]Jim Carrey eller Eddie Murhp...
>>[-2]STAND-UP!!
>>[10]Bra musikk!
>>[1]Agent Cody Banks
>>[-2]Slagord!!!
>>[-2]Najse reklamer
>>[4]Sykling
>>[2]XBOX - Hvilke spill??
>>[0]Ny data! Spill å prøve?
>>[1]Matrix Generelt